Тази година ще се проведе 23-тото издание на едно от най-големите изложения за строителство, архитектура, екология и отопление у нас – „Архитектурно-строителна седмица 2023“! Мащабното събитие ще бъде разделено в няколко направления: Архитектура и строителство, АТЕСТ ЕКСПО, GREEN ENERGY и Експомебел. Екипът на Мега-Терм няма търпение отново да отвори своя щанд и за пореден път да демонстрира иновативни решения за битово и индустриално отопление.

По традиция ние ще запознаем посетителите с първокласно отоплително оборудване за различни приложения. На щанда ще бъдат представени основните ни линии продукти –  газови котли Frisquet и електрически котли Мега-Терм. В рамките на миналогодишното изложение посетителите видяха отблизо конструктивните особености на топлообменниците и системите за управление, както и възможностите, които предоставят френските технологии в областта. Тази година гостите на изложението ще могат да се запознаят и с последните иновации в нашата разнообразна гама от електрически котли.

Нова технология, вдъхновена от потребителите 

За жилищата с по-ограничен достъп до ресурси и изискващи компактни решения Мега-Терм предлага идеалното решение – електрически котли. Те се предлагат в пълен комплект, готов за директен монтаж, което напълно елиминира нуждата клиентите сами да  “дооборудват“ системите си за отопление. 

Но освен със стандартните решения в областта на електрическото отопление, тази година Мега-Терм ще посрещне посетителите на „Архитектурно-строителна седмица 2023“ и с най-новата си разработка: електрически котел с нова Wi-Fi технология – първата от рода си на пазара! Годините опит, поддържането на активна обратна връзка с нашите клиенти и развитието на технологиите ни подтикнаха да създадем революционния модел електрически котел МТЕ – Wi-Fi!  Предимствата на тази нова технология включват дистанционното регулиране и следене на температурата на котела от разстояние, получаване на обратна връзка за работата на котела, избиране на различен режим от разстояние и много други. Заповядайте на „Архитектурно-строителна седмица 2023“, зала 4, щанд С1 и се запознайте с ползите на новия МТЕ – Wi-Fi от първо лице!

Благодарение на своите малки размери електрически котли Мега-Терм са перфектният избор за домовете с ограничено пространство. Предлагането на голям диапазон мощности и модели (стенни, подови, за вграждане) дава възможност за богат избор, адаптиран към нуждите на всеки конкретен клиент.

Френски лидер в икономичното отопление

За имотите с по-големи мащаби специалистите от Мега-Терм препоръчват газови котли от мед на френския бранд Frisquet. Техните продукти изпъкват сред основните новости в газовото отопление именно с интересните си разработки относно високото захранване с топла вода от европейски клас и поредната стъпка към по-чиста природа: те са най-екологичните на европейския пазар, отчитайки най-ниските емисии на азотен оксид! Какво прави медни котли Frisquet отличен избор?

✔Вградена медна серпентина в медния топлообменник – битовата гореща вода се доставя мигновено, в достатъчно количество и с комфортна температура за години напред.

✔Горелка FLATFIRE® е с най-ниска емисия на токсични азотни оксиди и осигурява обща ефективност до 96% дори при конвективни котли и бързо загряване на кръга за БГВ.

✔Почти всички модели могат да бъдат оборудвани с външен бойлер 80 или 120 л, което гарантира голямо количество топла вода за големи консумации.

✔Системата ECO RADIO SYSTEM Visio® дава възможност за управление на няколко отоплителни кръга чрез автоматично определяне на оптималните температури за всяка зона.

За големи обекти Frisquet предлага интересно решение за модулни каскадни котли. Тази технология е подходяща както за частни къщи, така и за постройки с колективна собственост (сгради с много квартири, големи частни сгради, имения, малки помещения от непромишления сектор, училища, обществени зали и др.). Каскадите Visio работят в диапазон на мощност от 57 до 270 kW и благодарение на вградената цифрова система за управление ECO RADIO SYSTEM Visio®, не изискват проводници и външни контролери за сглобяване.

Искате да научите повече и имате въпроси? „Архитектурно-строителна седмица 2023“ ще се проведе от 29.03. до 01.04. в Inter Expo Center. Мега-Терм Ще Ви очаква в зала 4 на щанд С1!